I vores præsentation lærer du om, hvordan vores hukommelse virker, og hvordan vi lærer. Du vil høre om fordelene ved vores hurtigste hukommelsessystem og hvordan du kan overvinde dit svagere jeg. Du får kendskab til det hurtigste hukommelsessystem til datoer, tal og fakta, specifikke rækkefølger  og kronologier og komplekse vidensområder. I interaktive training-lektioner finder du ud af, hvorfor dette system er så effektivt. Det betyder for dig, at du kan nå dine karrieremål op til 10 gange hurtigere og mere effektivt.

En ting er meget vigtigt for os: det sjove, fordi det er den bedste motivation for  hjernen til at lære og huske. Derfor vil du opleve vores filosofi under et meget lærerigt og inspirerende foredrag.

Investering

Vores præsentation tager ca. 2 timer. Du investerer 6.000 DKK plus moms. Rejseudgifter og indkvartering beregnes ekstra, hvis præsentationen ikke forgår i Aarhus Kommune. Du er velkommen til at bede om et individuelt tilbud ved at bruge vores kontaktskema eller ring på +45 52 65 58 13.

.