HUSK TAL

Den mest fleksible metode
til at huske tal!

når som helst – overalt

Kun en nem, konkret og skudsikre strategi, der får fut under din hukommelse.

Lær hvordan du “fodrer” din hjerne for at huske – uden at sidde og gentage timevis.

“Denne strategi har givet min datter (10 år) mere selvsikkerhed. Hun kender mit telefonnummer, koden på hendes skab og historiske årstal, som hun skal lære i skolen, er ikke længere et problem. Frem for alt er det så meget hurtigere, og vi har det sjovt mens vi lærer.”

Katrin

Tal er svære for din hjerne at forstå.
Den kan ikke forestille sig et tal og spørger faktisk: Hvad er det? Derfor glemmer du dem hurtige.

Selvom du kan gemme de fleste numre i din telefon, giver det her og der mening, at huske det ene eller det andet nummer. Du kan altid låne en telefon, men….

Vil du lære hvordan du sætter turbo på din hukommelse?

Denne enkelte hukommelsesstrategi har givet mig og mine kunder sikkerhed og anerkendelsen enten i skole, på arbejde eller i familien. Nu er det din tur!

I denne workshop får du en step-by-step opskrift på denne mest fleksible metode, forklaringen på hvorfor de virker, og hvordan du kommer i gang allerede i morgen. Eller før. 

Jeg arbejder på at ændre måden vi lærer.

Det handler ganske enkelt om, at lære at lære. De fleste har ikke fået at vide, hverken i skole eller under uddannelsen, hvordan man husker alt det, hvad man har hørt eller læst. Vores viden er vores potentiale at ændre verden – sin egen verden og den store verden.

Det er aldrig for sent, at lære det!

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner