I en meget interaktiv workshop vil du blive  imponeret over  din egen hukommelse. Du vil få et værktøj, der vil gøre dit liv meget lettere. Du vil lære de mest succesfulde hukommelsesmetoder i verden og kan (fra nu af) huske på  rekordtid ...

  •  Over 500 data, tal eller fakta om dagen, sorteret efter rækkefølge 

  •  Navne og ansigter

  •  Huske  komplekse sekvenser (til eksamen eller  forelæsninger)

  • Hundrede ord og udtryk pr. dag

  • Memorere tilfældige tal

 

Beliggenhed

Workshoppen finder sted enten i dine lokaler, eller vi arrangerer et passende lokale til dig. Vigtigt er en lys, venlig atmosfære og mulighed for at rejse sig og bevæge sig frit. I modsætning til statisk frontlinieundervisning bruger vi metoder, der er meget dynamiske og involverer hele kroppen og sindet. Hvis du har spørgsmål vedrørende valg af undervisningssted , hjælper vi dig gerne med at finde dette. 

Investering

Vi vil gerne tilbyde dig et individuelt tilbud. Kontakt os eller ring på
+45 52 65 58 13.

 

Kan du virkelig lære alt på en dag?

Ja. Vores system har intet at gøre med "normal" læring. Vores højoptimerede hukommelsessystem er en speciel udvikling baseret på de mest succesfulde metoder, af verdensmester i hukommelse, hvor vi har væsentligt forenklet deres metoder på vigtige måder. Du kan arbejde med det meget hurtigere og mere intuitivt og opnå langvarig hukommelse i den mindste mængde tid.